Olemme konseptoineet kiinteistöhuollon palvelut ainutlaatuisella tavalla valmiiksi, helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Rovaniemellä

Meillä kiinteistöstäsi huolehtivat ammattitutkinnon suorittaneet ammattilaiset ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen. Käytössämme on useita nykyaikaisia järjestelmiä, joiden avulla varmistamme palvelumme laadun ja kustannustehokkuuden. Tavoitteemme on muodostaa palvelukokonaisuus, jossa yhdistyvät sekä asukkaiden toivomukset että kohteen erityisvaatimukset esteettömyyteen, turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Olemme konseptoineet kiinteistöhuollon palvelut ainutlaatuisella tavalla valmiiksi, helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon.

Työtämme on turvata kaikkien kiinteistön käyttäjien viihtyvyys ja pitää huolta siitä, ettei kiinteistön arvo laske. Kiireellisissä tapauksissa palvelemme nopeasti vuorokauden- ja vuodenajasta riippumatta.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstömme osaa huolehtia vaativienkin kiinteistöjen laitteista ja tekniikasta. Tunnemme hoitamamme kiinteistöt ja niiden naapurustot. Paikallisella toimintamallillamme voidaan karsia myös siirtymiä, eli hillitä turhia hiilipäästöjä. Teemme työt laadukkaasti kerralla kuntoon ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen.

Kiinteistöhuollon digitaaliset palvelut

Asiakkaidemme käytössä on kiinteistöhuollon sähköiset työkalut, jotka helpottavat ja parantavat kommunikointia sekä tehostavat toimintaamme. Sähköisen huoltokirjan avulla myös asiakkaamme tietävät kuka tekee, mitä tekee ja missä.

Meille on tärkeää, että asiakaskohteissamme asuminen on vaivatonta ja sen vuoksi myös kehitämme sähköisiä palvelujamme aktiivisesti.

Erikseen veloitettavien töiden ja oven avausten hinnat

Oven avaukset suoritamme vain talon asukkaille ja pyydämme esittämään henkilötodistuksen. Oven avauksen voi maksaa vain käteisellä tai korttimaksulla avauksen yhteydessä.

Mikäli päivystyksen kautta tilattu työ osoittautuu kuuluvaksi huoneiston osakkaan tai vuokralaisen vastuulle, laskutetaan huoltomiehen päivystyskäynti oheisen hinnaston mukaisesti osakkaalta tai vuokralaiselta.

Hinnasto on voimassa alkaen 1.1.2024 ja hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

Oven avaus arkisin klo 7–1630 €
Oven avaus muina aikoina60 €
Oven avaus Ounasrinteen huoltokohteisiin60 €

Matkajängäntie 3, Salmenperä 4, Salmenperä 5, Vaaranlaita 2 A ja B, Vaaranlaita 6, Vaaranlaita 9 AB sekä CD. Oven avauksen suorittaa Lapsec Oy.


Päivystystyö työajan ulkopuolella119,80 €
Matkakorvaus päivystysaikana34,10 € 


Huoltomiehen päivystyskäynnin yhteydessä tuntityön lisäksi veloitetaan matkakorvaus.

Kiinteistöhuollon yhteydenottolomake

Taloteknisten palveluiden yhteydenottolomake

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot