Pihojen ammattilainen palveluksessasi

Etusivu » Palvelut » Viherpalvelut

Viheralueiden hoito Rovaniemen talousalueella

Viherrakentaminen on oivallinen keino parantaa kiinteistön pihan ulkoasua sekä lisätä pihan viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Huolellisesti suunniteltu, helppohoitoinen ja hyvin pidetty piha nostaa myös kiinteistön arvoa ja pienentää huoltokustannuksia.

Viheralueiden ylläpito kuuluu luontevana osana kiinteistöhuollon palveluihin. Viheralueiden hoitoon erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat pihojen pienistä ja suuremmista muutostöistä joustavasti ja laadukkaasti. 

Viheralueiden hoitosopimukset

Viheralueiden hoitosopimus lähtee käyntiin alkukatselmuksella, jossa tarkastetaan viheralueiden kunto ja sen jälkeen sovitaan mahdolliset alkukunnostustyöt sekä aikataulu tuleville toimenpiteille. Paikallinen ja joustava toimintatapamme mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. 

Viheralueiden pienkunnostukset

Myös erilaiset pihan pienkunnostustyöt hoituvat meiltä. Huolehdimme nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi puunkaadoista, istutusten ja kiveysten uusimisista sekä hiekkalaatikkohiekkojen vaihdoista. Korjaamme myös leikkikenttien rikkoutuneet välineet. Saat meiltä esimerkiksi

  • Piharakenteet, aidat, leikkialueet
  • Pihakiveykset, laatoitukset ym. kivityöt
  • Nurmialueet, istutustyöt ja muut vihertyöt
  • Nurmikoiden paikkaukset ja keväthoito (lannoitus ja kalkitus)
  • Puiden kaadot 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot